Samsung Galaxy S21 SM-G9910 8/128GB Phantom Violet

  • Виробник  Samsung
  • Наявність:  На складі
  • Код товару:   38240

  • 29 214 грн.

   


Оформити у кредит

ПЛАТИ ПІЗНІШЕ


Доставка

✔ По Києву – 100 грн
✔ По Україні - згідно з тарифами перевізника
✔ Нова Пошта (оплата післяплатою або переказом на картку Приватбанку)
✔ Самовивіз за адресою: вул. Шолуденка, 1Б, оф.310 (м.Політех)

Оплата

✔ Готівкою при отриманні
✔ Оплата поштою при отриманні (при замовленні товару на суму більше - 10 000грн, передоплата 300грн)
✔ На картку ПриватБанк або Монобанк (комісія – 0,5%)
✔ Онлайн карткою Visa/MasterCard

Основні характеристики

Дисплей 

6.2 "Dynamic AMOLED 2X 2400x1080 (20: 9) / 421 ppi / 120 Гц / HDR10 + / сенсорний екран / Gorilla Glass Victus

Процесор 

Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 680 & 3x2.42 GHz Kryo 680 & 4x1.80 GHz Kryo 680) + Adreno 660

Оперативна пам'ять 

8 Гб

Вбудована пам'ять 

128 ГБ

Слот для карт пам'яті 

Відсутнє

Камера 

Потрійна 12 Мп f / 1.8 + 64 Мп f / 2.0 + 12 Мп f / 2.2 / LED спалах / автофокус / Фронтальна камера 10 Мп f / 2.2

Комунікації 

USB Type-C 3.2 / Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 / Bluetooth 5.0 / GPS (A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO) / NFC

Батарея 

4000 мAч

Вага 

169 г

Операційна система 

Android 11, One UI 3.1

Кількість SIM-карт 

2

Рік випуску 

2021

 

Опис товару

Створений для нового майбутнього

Ви більше ніколи не пропустите той ідеальний момент для знімка. Зустрічайте Galaxy S21 і S21 Plus. Створений зробити революцію в світі відеозйомки і фотографії, з більш ніж кінематографічним дозволом 8K, ви можете робити неймовірні фотографії прямо з відео. Це все є в обох моделях: 64 МП, наш самий спритний чіп і потужний акумулятор на весь день. Вони просто стали легендарними.

Суперплавный 120 Гц дисплей

Переглядайте свої новинні стрічки, грайте і робіть багато іншого з комфортом на 120-герцевому дисплеї. Неймовірно чутливий, він забезпечує плавну прокрутку, швидкий відгук на кожен дотик і оптимізує частоту оновлення в залежності від контенту, який ви переглядаєте в цей момент.

Інноваційний захист

Створене для моментів " О ні!", скло Gorilla Glass Victus ™ забезпечує стійкість до подряпин і пошкоджень, і це найміцніше, що є в телефоні.

Робіть Легендарні знімки в кожному відео 8К

8k відео це найвища роздільна здатність в смартфоні, щоб ваші кадри виглядали навіть краще, ніж в кінотеатрі. А з 8К і з частотою 24 кадри в секунду кожен відеоблог і спогад - це ваш наступний шанс стати зіркою. Знімайте, завантажуйте і дивіться прямо на Youtube. Далі використовуйте ФОТО з відео 8К щоб зібрати цілий альбом високоякісних 33 МП фотографій прямо з кожного відео 8К. це легко: записати зараз, а виділити кадри - пізніше. Знімайте відео зараз, робіть фотографії потім.

Один дубль і на цьому все

Зніміть один дубль, і искусственнный інтелект (ШІ) перетворить його в фотографії та відео, гідні публікації, з яких ви зможете вибирати. Подібно персональному відеоредактору, який зупиняє, уповільнює і стабілізує, щоб створити контент, який можна завантажувати прямо в Instagram.

Гостросюжетний і супер-гладкий

Super Steady буквально волає до дії. Тепер, коли ми об'єднали стабілізацію штучного інтелекту (AI) із захопленням 60 кадрів в секунду, ваші пригоди можуть стати трохи більш авантюрними — оскільки ваш телефон знімає як екшн-камера. Super Smooth 60fps Video дозволяє вам пережити той самий момент знову, не пропускаючи ні секунди. Його динамічна частота кадрів регулюється автоматично, так що ви записуєте супер-плавне відео як при яскравому, так і слабкому освітленні.

Рішучість революції триває

Знімайте в 64-мегапіксельному дозволі і ви зможете стискати і фіксувати з такою чіткістю, що фотографії будуть виглядати як твори мистецтва.

Портретний режим

Портрети ніколи не були кращими. Створюйте готові Фотографії для соціальних мереж без будь-якого редагування. Штучний інтелект (AI) аналізує обличчя і природне освітлення — ракурс і орієнтацію - щоб переконатися, що ваш об'єкт знаходиться у фокусі і завжди чудовий.

Ніч належить тобі

Немає освітлювальної бригади? Ненавидите цю неприємну спалах? Немає проблем. Тепер ви можете висвітлити ніч і відобразити її в яскравому кольорі, вночі або при слабкому освітленні і без всяких додаткових приладів.

Розпрощайтеся з поняттям " занадто далеко"

Покращена якість камери забезпечує 30х Цифровий зум, завдяки чому створюється враження, що сидіння заднього ряду було досить близько, щоб торкнутися їх.8 блокування масштабування стабілізує знімок, коли ваша рука тремтить.

Підкреслить ваші найкращі риси

Фронтальна 10 МП камера забезпечує безліч деталей, а швидке автофокусування гарантує, що ви легко зробите кращі кадри. Селфі режим поліпшений штучним інтелектом (ШІ), щоб розкрити ваші риси в натуральних, природних кольорах.

Зустрічайте найспритніший процесор в історії Galaxy

Більше швидкості, більше потужності і більше інтелекту, 5нм процесор досить спритний, щоб не відставати від того, що відбувається, так що ви можете робити більше ще швидше.

Витримає ваші безсонні ночі

Super Fast Charging дасть вам години роботи за лічені хвилини зарядки. Fast Wireless Charging 2.0 швидка зарядка-без кабелю. Wireless PowerShare дозволяє використовувати телефон для зарядки ваших навушників, годин або навіть для телефону одного.

Діліться тільки тим, що хочете

Galaxy S21 і S21 Plus забезпечують найвищий рівень сертифікації безпеки, з Samsung Knox захищає ваш телефон від чіпа і з Knox Vault до шифрування ваших даних біометричної аутентифікацією. А зі збільшеним ультразвуковим сенсором відбитків пальців з меншою затримкою, ви можете розблокувати його ще швидше - навіть з сухим пальцем.

Ігровий прискорювач Game Booster

Новий пріоритетний режим Game Booster дозволяє вам зосередитися на грі, блокуючи дзвінки і повідомлення, а також збільшуючи продуктивність Galaxy S21 і S21 Plus. Оптимізована для движка Unity Engine поліпшена технологія штучного інтелекту (ШІ) відстежує використання вашого пристрою і автоматично підлаштовує ваші налаштування для оптимальної взаємодії, регулюючи температуру, заряд акумулятора і пам'ять під час гри.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.